Ud i efterårsvejret

Der er mange gode grunde til at skynde sig udenfor i disse dage. Det er efterår, og selvom det regner lidt, så ændrer naturen sig, og det skal man bestemt ikke snyde sig selv for.

Hele sommeren, når solen skinner er danskerne nærmest ikke til at drive indenfor. Det er som om, at vi i det øjeblik der dukker en regndråbe op, at vi så flygter som var det en meteorit på vej mod jorden. Men bare rolig, der sker kun yderst sjældent dødsfald i Danmark på grund af regn. Så hop i regntøjet, og gå på opdagelse i naturen.
For efteråret er nemlig en ganske særlig tid, med flotte farver og med en anden ro, end den man oplever i den hektiske sommer. Man kan gå på jagt i naturen, og finde efterårsspecifikke planter og andet, som man kan tage med hjem og undersøge inde i varmen.

Derudover, så er det altså helt sikkert, at varm kakao bare smager bedre, når man kommer ind fra en lang tur i naturen.