Min bil har fået en bule

For kort tid siden oplevede jeg at få en skade på en bil, som havde været parkeret i et stort parkeringshus. Det er altid helt vildt ærgerligt, når andre laver en skade på sine ting.

Der var desværre ingen som havde givet sig til kende, og derfor startede jagten nu på den som havde lavet skaden.
I den forbindelse, var det selvfølgelig ret heldigt, at jeg havde parkeret i et parkeringshus. Det var heldigt, fordi der var videoovervågning i parkeringshuset, og derigennem kunne man se på deres optagelser hvilken bil der havde ramt min bil. Så nogen gange, er det selvfølgelig heldigt nok, at der faktisk er videoovervågning.

Det er altid genstand for stor debat, om vi skal overvåge mere eller mindre. Mit indtryk er, at dem der siger mindre overvågning klart er i overtal.
Jeg forstår godt, hvorfor videoovervågning netop giver god mening når man skal sørge for sikkerheden på et stort område, som et parkeringshus jo netop er.

I det her tilfælde var det ihverfald en stor hjælp for mig. Det vil helt sikker nuancere mit syn i debatten fremover.