Erfaringer med hjemmearbede

Nu har jeg efterhånden arbejdet hjemme i lang tid. Det betyder selvfølgelig også, at jeg efterhånden har gjort mig nogle erfaringer. Jeg ved hvad der fungerer, og hvad der bestemt kan gøres bedre.

Noget af det jeg har tænkt en del over er, hvordan vi i starten af købte alt det udstyr som vi følte vi manglede. På samme måde, blev der nok også købt mange nye headsets og kameraer ind, så man kunne tilgå virtuelle møder.

Men er det egentligt nødvendigt at købe alle disse ting? Her efterfølgende er det gået op for mig, at det er det i virkeligheden ikke. Der findes nemlig virksomheder som har specialiseret sig i udlejning af computer udstyr. Det vil sige at du kan leje en pc hvis du har brug for det. På den måde, kan du hurtigt udvide med en PC hvis der opstår et pludseligt behov. Det står selvfølgelig i kontrast til, hvis man først skulle købe og opsætte en computer. Når du ejer computeren hænger du også på den i hele dens levetid. Hvis du derimod vælger en leje løsning, så kan du komme af med den, hvis dit behov ændrer sig løbende.

Den opdagelse vil jeg ihverfald tage med mig hvis der skulle opstå lignende situationer i fremtiden.