Få nu bare et flot visitkort!

Der findes ingen seriøse business folk som ikke har et pænt visitkort. Altså, der er jo ingen grund til at gøre sig umage til hver dag, tage et pænt slips på, hvis man ikke har et pænt visitkort. For når dagen er omme, og folk skal huske at ringe tilbage til dig, så er det dit visitkort de trækker frem. Derfor må dit visitkort være præsentabelt og indbydende, ligesom du selv ønsker at være det. Nogen tror måske, at visitkortet er på vej tilbage, i disse teknologiske tider, kan man givetvis bruge digitale visitkorts, og email signaturer og alverdens andre teknologiske løsninger. Men nej, et ordentlig visitkort er aldrig malplaceret. – Tværtimod. Et lækkert visitkort viser også et overskud, og hvem ønsker ikke at udstråle overskud? – Altså, jeg vil gerne. Konklusionen er sådan set ret let at tolke. Drop dit billige hjemmelavet visitkort, og få fat i nogen seriøse visitkort, hos nogen som ved hvad de foretager sig. Der er ingen grund til at gøre sig umage med alt andet, og så slække på visitkortet. Det hele falder til jorden, hvis dit lille stykke papir fremstår som dårlig kvalitet. For dårlig kvalitet er vel næppe det du ønsker at blive associeret med.

 

981066_63214347


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/mini-blog.dk/public_html/blog-online.dk/wp-content/themes/patchwork/content-single.php on line 47