Det handler om indpakning

Det handler alt sammen om at indpakningen skal være iorden. Uanset hvor stor eller lille en forretning du har. Uanset om den omsætter for meget eller for lidt. Uanset om den er ny eller gammel.

Det handler om at få den pakket ordentlig ind, så kunden altid har fornemmelsen af, at de handler med en velkørende, velindpakket virksomhed. Bare fordi der ikke er styr på den virksomhed, så behøver den ikke ligne noget som der ikke er styr på. Tværtimod, spil teater tingene til at se rygende godt ud. Dér har du mulighed for at ændre kursen, og igen få din forretning på ret kurs igen. Fremstår den træt og slidt, så finder kunderne helt sikkert andre, mere attraktive forretninger på markedet.

Man kan også vende det om og sige, at det er muligt du har verdens bedste produkt, men hvis ikke du gør dig umage med at sælge det, så er der ingen der får øje på det. Det gør ikke noget, at man til en start oversælger varen, for det handler om at få kundens vurdering, og denne vurdering får man netop først, når kunden vælger din butik i stedet for naboen.

Så vent ej! Få pakket din virksomhed flot ind allerede i dag.

916214_58750051