Renovering uden opgravning

Fra tid til anden, hører man om at der er problemer med en kloakledning. En dag undrede det mig så, hvordan reparerer man egentlig en kloakledning?

Er det noget med, at man sender en mand ned, og svejser i et stort metalrør? Eller er kloakrør i virkeligheden lavet af beton, så man i stedet sender en mand ned, og dækker hullet til med en lille smule beton? Måske udskifter man bare røret, med et helt nyt stykke? Men det vil selvfølgelig kræve, at man graver et stort hul og foretager udskiftningen.

Jeg har opdaget, at der faktisk findes produkter som kan renovere kloakledninger, uden at man skal grave et stort hul. Det hedder Quick Lock, og er som navnet siger, en lås man sætter på hullet, og det foregår hurtigt og effektivt. Nu ved jeg ikke så meget om hvordan kloakrenovering i det hele taget foregår. Men det virker umiddelbart som en ret smart løsning.

– For selvfølgelig findes der smarte løsninger til, at vedligeholde de mange kilometer kloak der findes i hele verden.

778764_86542622


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/mini-blog.dk/public_html/blog-online.dk/wp-content/themes/patchwork/content-single.php on line 47