Et imponerende dyrt jubilæum

Det er i denne tid, at vi er tæt på et jubilæum af de helt store.

Mange mennesker har bidraget til det, og mange erhvervsdrivende har været ekstra glad for jubilæet. Nogen gange går det hurtigt, andre gange går det langsomt. Fælles for det, er at det ofte slutter af med et hurtigt bip. Det jubilæum vi nærmer os er selvfølgelig jubilæet for Dankort transaktioner. Vi nærmer os hastigt dankort transaktion nummer 1 milliard. Det lyder af meget, og det er det også. Det er uhåndterbar mange transaktioner, men det har alt sammen bidraget til humøret, og varer, services og alverdens produkter har gennem årene blevet langet over disken, efter det magiske bip har lydt.

Fra tid til anden, kan man helt naturligt diskutere det pengeløse samfund. Og med så fantastisk mange transaktioner, så vil jeg vurdere at vi er kommet et godt stykke vej allerede.

Hurra for Dankortet – jeg glæder mig til den næste milliard transaktioner.

213546_7600