Papir eller ikke papir

Det er et af de største emner i disse år.

Der er ingen tvivl om hvilken vej udviklingen går, men derfor behøver man ikke nødvendigvis være enig i den. Det handler selvfølgelig om digitalisering. Der er ingen tvivl om, at der med digitalisering er et kæmpe effektiviserings og dermed spare-potentiale. Samtidig er det godt for os alle, at vi fælder mindre skov, og bruger mere grøn energi. Faktisk er jeg ikke helt klar over effekterne ved, at lade skoven stå, men så til gengæld bruge mere strøm, men jeg vælger at tro, at det stadig er en effekt til det bedre.

En ting er selvfølgelig at al kommunikation bliver digital, det tror jeg på er til det bedre for lang størstedelen af befolkningen. Der hvor jeg derimod synes det blive problematisk er, når man avis pludselig ikke længere kommer på papir.

– Ja undskyld mig, men hvad er en avis uden papir og sværte? Det svarer vel lidt til en sommerdag uden en vaffelis. Hvilket i sig selv også er utænkeligt.

805920_39437715


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/mini-blog.dk/public_html/blog-online.dk/wp-content/themes/patchwork/content-single.php on line 47