Skiltene på byggepladsen

Man kan efterhånden ikke komme forbi håndværkere i arbejde, førend der også er placeret et skilt, som fortæller hvilken virksomhed som udfører arbejdet.

Det giver faktisk ret god mening, at mange håndværkere har fået øjnene op for disse byggepladsskilte. På den ene side, kan man hurtigt identificere hvem der udfører arbejde på det projekt man kommer forbi. Det i sig selv, må på den anden sige også kunne betegnes som god reklame for de involverede virksomheder.

Man kan sammenligne det lidt med, at virksomheder har store logoer på deres firmabiler. Når de så kører rundt i trafikken fra kunde til kunde, så er der synlighed og reklame for virksomheden. Det er lidt det samme, som gør sig gældende med et byggepladsskilt. Her bliver skiltet så bare stående i hele perioden, og det giver samtidig mulighed for, at få kigget en af virksomhedens referencer efter med det samme.

Så byggepladsskilte bliver helt sikkert noget, vi kommer til at se mere af i fremtiden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/mini-blog.dk/public_html/blog-online.dk/wp-content/themes/patchwork/content-single.php on line 47