En altig aktuel diskussion

En evig aktuel diskussion er selvfølgelig diskussion omkring forholdet eje eller leje. Jeg tror det er svært at sige noget fast om, hvem der typisk argumenterer for det ene eller andet. Men, derfor vil jeg nu nok forsøge alligevel.

Jeg har for nyligt haft mulighed for, at leje en bærbar. Til en start virkede det underligt. Hvad var så underligt ved det? Jeg har altid ejet de computere som jeg har brugt privat. Men efterhånden som jeg kom i gang med at bruge den computer som jeg havde lejet, gik det hurtigt op for mig, at det efterhånden slet ikke var så hård en omgang. Efterhånden har vi alle placeret mere og mere data i forskellige cloud løsninger. Det betyder også, at man ikke bruger særlig meget tid på at få flyttet sin data til en ny computer. Tværtimod. Man sætter den service man bruger op, og så sker resten automatisk. Tilsvarende så fjerner man tjenesten igen når man er færdig, og så er der nærmest ryddet op igen.

Det er simpelt og let, og taler i høj grad for, at man ikke skal bekymre sig over udsigten til en leje computer.

sign-1444110


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/mini-blog.dk/public_html/blog-online.dk/wp-content/themes/patchwork/content-single.php on line 47