CRM havet

Man behøver ikke at være sømand, før at man kan få lov at skimte ud over et enormt hav. Faktisk kan man nøjes med blot at være erhvervsdrivende. Her kan man spejde ud over det netop enorme hav af forretnings-systemer. Som på den ene eller anden måde, kan bidrage til at skabe overblik, og bidrage til at du kan drive din virksomhed mere effekt, end ved blot at styre efter dit eget instinkt.

Det er ikke blot en global tendens, men i høj grad også noget man ser med udgangspunkt i det danske. Senest har jeg kigget efter et nyt dansk CRM system. Mulighederne er mange, og det kan faktisk være svært, at skulle vælge imellem de forskellige løsninger. Hvis man bruger fornuftig tid på det, er det dog muligt at finde noget godt. Med så mange muligheder, bør man nemlig nærmest kunne være sikker på, at finde et system som vel føles nærmest skræddersyet til sine behov.

Så der er bestemt fordele ved, at være sømand på det store system-hav.

post-it-note-1487987